Generelt arbejder vi i GENESIS WEB meget med at benytte nøglepersoner som har specialer indenfor forskellige områder.

Det er generelt ikke muligt at samle alt ekspertise på få personer da hjemmesider, WebShop og markedsføringen af disse er meget omfattende og i mange tilfælde kræver special viden inden for de enkelte områder.

Vi trækker derfor på de kapaciteter det er relevant at brug, til den enkelte opgave.

CEO Tom Jensen

Tom har i mere end 15 år arbejdet meget med hjemmesider og WebShops

Han har de sidste 10 år fokuseret mere og mere på at arbejde med CMS systemet WordPress.

CEO

CV – Tom Jensen

Tom står for – Adminstration, struktur, systemer, økonomi, regnskab, IT, markedsføring og for at samle alle tråde.

Han er født og opvokset i Frederikshavn hvor han blev handelsstudent i 1978, læste efterfølgende på Handelshøjskolen i Århus.

1985 – 1993 Ansat i Plastmo koncernen Ringsted som Koncernøkonom. I 1987 Flytter han til GB Northampton som Financial Manager og udnævnes i 1989 til Financial Director. Han bliver medlem af bestyrelsen i yderligere et engelsk og to franske selskaber hvor han i et år opholdet sig meget.

I 1993 tager han nye udfordringer op i to selskaber som Managing Director i et legetøjsfirma og et mindre Computer firma.

I 1995 beslutter Tom at han vil tilbage til Danmark og finder en stilling på Thuka Furniture i Nykøbing som Økonomichef og Direktør for et finansselskab. Han er også medlem af bestyrelserne i koncernens datterselskaber.

Da Thuka sælges i efteråret 2005 beslutter Tom at det er tid til nye udfordringer. Han kaster sig derfor ud i Modetøjsbranchen i 2006 og køber en ejendom med butik som han driver sammen med hustruen.

Han trækker sig fra tøjbranchen og bliver herefter ansat som økonomichef i et firma som sælger projekterer, fabrikerer og driver luksus sommerhuse.

Herefter får han tilbudt en meget attraktiv stilling i VB Koncernen hvor det mest ekspanderende og profitable selskab – VB Enterprise i januar 2014 bliver solgt til en kapitalfond hvorefter han forlader VB koncernen.

Livet som selvstændig er for tiltalende – derfor starter han GenesisWeb.

Sideløbende med GenesisWeb kommerBørn som Våben” og seneste en psykolog praksis “PSYKOLOG-erne” i Frederikshavn til.

Genesis Web

Tlf. +45 40 36 42 85

Hverdage fra 9 til 16

Cvr. 37507997

Parkvænget 2

DK-7900 Nykøbing Mors