WebShop

Skrevet af Super User

Netbutik! "BtB og B2C"

Vi leverer/designer små som store WebShop's med eller uden integration til dit finanssystem og/eller POS.

Fundamentalt er det vigtigt at du vælger den "rigtig" løsning for DIG fra starten, det skyldes at det senere - når butikken "kører", kan blive dyrt at skift.

       Web Shop           POS           ERP

 

Vi benytter os typisk af en billig/gratis løsning hvis du ikke også har en fysisk butik og ikke har brug for en integration med dit finanssystem.

Har du en fysisk butik eller har ønske om en, eventuelt på et senere tidspunkt, vælger/anbefaler vi ofte et system som integrerer alt - det vil sige, at alle systemer kan tale sammen.

Vigtigst af alt er, at dine varer "kun" skal oprettes en gang og at dit kasseapparat/POS "taler" sammen med din Webshop og dit finanssystem/ERP!

Generelt skal dine forskellige systemer kunne "tale" sammen -ellers bliver det for tungt at arbejde med i dagligdagen!


 

Mange er af den opfattelse at en Webshop eller netbutik "kun" er for butikker/forretninger som sælger direkte til slutkunden - men NEJ, der er bestemt også mange virksomheder som sælger deres produkter direkte BtB og i nogle tilfælde samtidigt også til B2C - læs evt. her!

 

NB.

For alle Genesis Web løsninger gælder der det, at du ikke er bundet til noget som helst - hvis du af en eller anden grund ønsker at skifte, står det dig frit for.

Vi bruger hostet løsninger på anerkendte hosting Hoteller samt kendte CMS systemer!

 

Fast lav pris på ny WebShop!

Genesis Web tilbyder en fast pris på oprettelse og opsætning af DIN nye WebShop kr. 14.750,-

Laver du en WebMaster aftale får du 50% rabat på WebShoppen! Laver du en udvidet WebMaster aftale får du 100% rabat på WebShoppen!

 

Tjek liste til oprettelse af din WebShop - Netbutik:

Levering af første udkast vil ske i løbet af to uger efter accept af tilbud og møde vedr. indhold og grafisk opsætning – ide til design.


 

Nyeste skud på stammen

Truckmodels.dk lavet af Genesis Web.dk Modellkungen.se by Genesis Web