E handelstrends 2018

E-handels-trends for 2018

Digital e-handel er en stadigt voksende industri, der bidrager til alles omsætningsvækst – fra små firmaer til store virksomheder.

  1. Maskinindlæring vil fortsat vokse

Maskinindlæring, dyb læring, kunstig intelligens, når det gælder e-handel, har revolutioneret alt fra betaling til levering og til, hvordan vi opdager produkter.

For eksempel er visuel søgning nu blevet en trend, efter Zalando, ASOS og mange andre begyndte med deres ”søg efter billede”-værktøjer.

Ud over visuel søgning tilbyder Fashwell billedgenkendelses-løsninger, som videreudvikler produktopdagelse, f.eks. lignende produktanbefalinger, automatisk produkt-tagging, “shop the look” osv.

På grund af den stigende anvendelse af sådanne og lignende funktioner vil maskiner fortsat vokse og innovere den måde, som e-butikker i øjeblikket drives på.

  1. Flere abonnements-boks-modeller

Vil vi se, at flere mærker vil tilpasse sig abonnementsmentaliteten med en del af deres varekartotek. Netflix, Spotify, Amazon Prime, Microsoft Office 365 er alle eksempler på abonnementsbaserede tjenester, som er på vej op.

Har du hørt om Dollar Shave Club? De byggede et €518 millioners imperium på bare 5 år ved at tilbyde barbermaskiner med et måned-for-måned abonnement.

Nu har abonnements-madudbringningstjenester som Hello Fresh og Freshly indtaget scenen til dem, der har for travlt til at smutte i supermarkedet for at hente ingredienser til aftensmaden.

Abonnementsserviceydelser er bestemt også en tendens, der vil fortsætte med at vokse i fremtiden.

  1. Individualisering bliver alt.

Virksomhedsejere vil være nødt til at tilpasse deres indhold til hver enkelt kunde. I juni begyndte Google at målrette annoncer baseret på folks søgehistorik. Og Amazon bruger allerede Al powered framework til at anbefale produkter baseret på tidligere aktivitet og andre faktorer.

Ved at tilbyde personligt tilpassede varer og tjenester kan det også hjælpe din virksomhed med at få en plads på et marked, der er oversvømmet med lignende varer og tjenester.

Hvis disse eksempler ikke gælder for dig, kan du starte individualiseringen ved at skabe et online netværk omkring dit brand og tilpasse loyalitetsprogrammer ved at bruge kundedata til at tilbyde skræddersyede forslag baseret på den specifikke forbrugers ønsker og behov. Der er en ting, der er stensikkert – behovet for tilpasning vil fortsat vokse.

  1. Gå Omni-Platform og Omni-Device

Det er ikke længere tilstrækkeligt at have en tilstedeværelse på flere kanaler – de skal have en effektiv integration. De skal integreres med hinanden for at være konkurrencedygtige. Kunderne forventer at kunne handle problemfrit og interagere på tværs af kanaler med forskelligt udstyr.

Ifølge Google: “Omkring 85% af online-shopperne starter et køb på en enhed og færdiggør det på en anden.”

For at nå multikanal-shopperne skal du kunne levere problemfri visuelle og UI-oplevelser fra en platform til en anden, så de føler, at de altid interagerer med den samme virksomhed. 

Det betyder, at din e-handels-strategi skal omfatte ensartet design, branding, navigation, messaging, salgsprocesser, betalings-gateways og indhold og annoncering på sociale medier.

E Handel 2018

SALG!

Hvad er det vigtigste for dig

og din virksomhed/forretning?

| SALG | SALG | SALG | SALG |

og det finder du på NETTET!

Nethandel!

Nethandlen boomer og butikker

lukker på stribe! se her!

Har du RÅD til at vente?

Butik = udstillingslokale for nettet

Vi er der!

- når du har brug for OS!

Vi laver dine opdateringer

og vedligeholder din

net tilstedeværelse!

Opgiv ikke!

Der er håb forude med

Genesis Web - vi hjælper dig

med at få styr på CMS SEO WWW

og hvad der nu ellers er.