Dårligt og/eller forældet hjemmesidedesign kan koste din virksomhed kunder og omsætning

Du driver naturligvis en professionel og seriøs virksomhed. Men er det også det, du signalerer med din hjemmeside?

Alt for mange virksomheder prioriterer ikke deres hjemmeside tilstrækkeligt højt. Resultatet er, at det signal, der sendes til potentielle kunder på nettet, langt fra afspejler virksomhedens faglige kompetence, seriøsitet og professionalisme.

Her får du

 • 5 Punkts test som afdækker om du har behov for en ny hjemmeside
 • 9 Overvejelser inden du køber en ny hjemmeside

Når vi surfer rundt på nettet, støder vi alt for ofte på hjemmesider og webshops, der er forældede eller dårligt designede. Og det er ikke kun små selvstændige virksomheder med begrænsede ressourcer, hvor den visuelle online-identitet halter.

Et dårligt eller forældet hjemmesidedesign virker utroværdigt og useriøst, halter dit webdesign teknisk, visuelt eller tekstmæssigt, er der meget stor sandsynlighed for, at det koster dig kunder og omsætning

Hjemmeside CMS design web

Faktum er, at det menneskelige øje lynhurtigt opfatter farver, grafik, opsætning og billeder. De fleste mennesker er efterhånden rutinerede internetbrugere, og vi forventer en god brugeroplevelse og et professionelt design.

Når dine potentielle kunder surfer rundt og klikker ind på din hjemmeside, vurderer de i løbet af et øjeblik, om din hjemmeside ser professionel ud og virker troværdig – eller det modsatte.

Du har med andre ord kun et splitsekund til at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Har din virksomhed tilstrækkeligt fokus på jeres hjemmesidedesign og online-identitet - afspejler hjemmesiden faglige kompetence og professionalisme?

TEST DIN HJEMMESIDE: Har du brug for en ny hjemmeside?

Mange af de virksomheder, som ikke har prioriteret deres hjemmeside tilstrækkeligt højt, har ofte en webløsning, der er minimum 5-6 år gammel. Ofte lavet i et CMS (Content Management System), der ikke er blevet opdateret i flere år.

Her er en test bestående af 5 punkter, der kan hjælpe dig med at afdække, om din virksomhed har brug for et nyt og opdateret hjemmesidedesign.

1. Er din hjemmeside mobilvenlig?

Din hjemmeside skal være mobilvenlig. Vi anbefaler et responsivt webdesign, der automatisk tilpasser sig desktop, tablet og mobil.

Er du i tvivl om din hjemmeside er mobilvenlig, kan du tjekke det her

2. Loader din hjemmeside hurtigt nok?

Alt for mange hjemmesider loader for langsomt. Ofte, fordi hjemmesiden ligger på et billigt webhotel, eller fordi billederne på siden ikke er optimerede og komprimerede.

Fx ser vi ofte, at der loades et 5 megabyte stort billede i fuld opløsning, som kun vises på hjemmesiden som et lille billede på fx 500×500 px. Loading af så tungt et billede tager alt for lang tid!

3. Sæt dig i kundens sted og kast et kritisk blik på din hjemmeside

Hvis du var en potentiel kunde, ville du så umiddelbart tænke professionelt, seriøst, kompetent og troværdigt, når du ser webdesignet på din hjemmeside?

Lav øvelsen både på desktop, mobil og tablet. Dit hjemmesidedesign skal se godt ud og være fuldt funktionelt på alle platforme.

4. Sæt dig i kundens sted klik rundt på din hjemmeside

 • Er din hjemmeside brugervenlig
 • Er det nemt at finde rundt på websitet
 • Er der tydelige Call-2-action knapper.
 • Er siderne på dit website kædet logisk sammen med interne links
 • Er dine tekster gode nok
 • Fremstår billeder og grafik nutidigt og up-to-date

5. Kig på dine konkurrenters hjemmeside

Lever din hjemmeside op til dine konkurrenters hjemmeside? Ud fra hjemmesiderne ville du så som kunde vælge din egen virksomhed (eller en af dine konkurrenters)?

Hvis der er for mange ting ovenfor, hvor du tænker: ”Hmmm, det her er ikke optimalt”, så er det måske tid til at overveje at investere i en ny opdateret hjemmeside.

Den (ben)hårde digitale virkelighed

Vi lever i en digital virkelighed, hvor din virksomheds hjemmeside indgår som et meget væsentligt element i opbygning af kunderelationer og troværdighed og dermed også i salget af dine ydelser eller produkter.

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil. Hvis du går ned ad et butiksstrøg i en fremmed by, ville du så gå ind i en forretning med et forfaldent ydre, eller ville du vælge konkurrenten med den velholdte facade?

Hvad ser du, når du kigger på din virksomheds hjemmesidedesign?

Er jeres digitale butiksfacade velholdt og indbydende?

Er det let at finde de informationer, varer og ydelser, som kunden er på udkig efter?

Hvis ikke, så er der meget stor sandsynlighed for, at du lige nu mister kunder og omsætning.

Ny hjemmeside overvejelser. WordPress hjemmesidedesign. renesejling.dk

9 vigtige overvejelser inden du køber en ny hjemmeside

1. Sørg for at få en fast pris

Uden en fast pris, kan der hurtigt løbe mange ekstraudgifter på. Køber du din nye hjemmeside hos os, får du altid en fast pris på projektet. Læs mere om mine priser her >>>

2. Køb ikke for billigt

Der er typisk meget stor forskel på en leverandør, der siger, at de kan lave en hjemmeside for 5.000 kr. på en eftermiddag i fritiden til en professionel webdesigner, som måske skal have 3, 5 eller 10 gange så meget.

Prisforskellen skulle meget gerne afspejle sig i høj kvalitet visuelt og teknisk, professionalisme, service, leveringsdygtighed og evnen til at føre din ønsker til hjemmesiden ud i livet.

Nogle leverandører er stærkt begrænsede af deres valgte platform (CMS). Hvis de fx ikke kan klikke sig frem til en indstilling eller en funktion i CMS’et, så kan de ikke føre dine ønsker ud i livet.

En dygtig webdesigner kan lynhurtigt skrive et par linjers kode, der løser problemet, og hurtigt komme videre med udviklingen af din hjemmeside.

Nogle CMS’er er også dårligt bygget op i forhold til SEO. Så, hvis du ønsker at søgemaskineoptimere din hjemmeside, er det meget bøvlet, og koster måske ekstra udvikler-timer.

3. Husk alle udgifter til din nye hjemmeside

Husk at tænke udgifter til fx fotograf, tekstforfatter og evt. design af logo mv. ind i projektet.

Og glem ikke, at din hjemmeside skal markedsføres efterfølgende via fx SEO, Adwords, Facebook-annoncering etc. – En hjemmeside/virksomhed, der ikke bliver markedsført tilstrækkeligt, forsvinder nemt i mængden.

Tænk derfor markedsføring ind i dit budget.

4. Vær sikker på, at du ejer hjemmesiden og har fuld adgang

Der findes bureauer og webdesignere, som udvikler hjemmesider i deres eget CMS-system. Nogle gange er aftalen skruet sammen som en løbende abonnementsaftale, andre gange betaler du en fast pris.

Ligegyldigt hvad, så sørg for, at du har fuldt ejerskab, råderet og ubegrænset adgang til din hjemmeside.

Hvis aftalen er udformet som en abonnementsaftale med månedlige afdrag, så vær meget opmærksom på, hvor lang bindingsperioden er, så du ikke kommer til at hænge i flere år på en aftale, som du ikke kan komme ud af.

Vælger du at få lavet dit nye hjemmesidedesign hos os, er det dig, der ejer siden, og har alle rettigheder til indholdet.

5. Valg af CMS

Der findes mange forskellige CMS-systemer. CMS betyder Content Management System, og er det system, som en hjemmeside bliver opbygget i.

Nogle CMS-systemer har som før nævnt meget begrænsede muligheder, og opdateres sjældent. Andre er mere velfungerende, men kan mangle brugervenlighed, så du skal betale for dyre supporttimer, hver gang du skal lave en lille justering.

Vi udvikler udelukkende hjemmesider i WordPress, som er verdens mest anvendte CMS.

En professionel udviklet WordPress hjemmeside er velfungerende og meget brugervenlig for dig, så du selv kan lave et hav af ændringer, tilføjelser og justeringer uden at skulle købe supporttimer.

6. Lav en kravsspecifikation

Vi anbefaler altid, at du laver en kravsspecifikation, før du henvender dig til en webdesigner. Gør dig så mange tanker som muligt omkring design/udseende, funktionalitet, billeder, farver, skrifttyper osv.

Klik gerne rundt på nettet, og finde nogle hjemmesider, der har et design, du synes godt om.

Når du henvender dig til os omkring et tilbud på en ny hjemmeside, har vi en række spørgsmål, som jeg beder dig besvare, så vi i samarbejde, så præcist som muligt, får afdækket, hvad hjemmesiden skal indeholde.

Hvilke tekniske funktionaliteter skal din nye hjemmeside indeholde? Hvilken designmæssig stil ønsker du? Skal du have en webshop integreret på din hjemmeside osv. Og jeg justerer designet på plads, indtil du er helt tilfreds.

7. Tilbyder webdesigneren en eller flere supportaftaler?

Du kan spare meget tid og mange frustrationer og ærgrelser med en professionel supportaftale.

Vælger du en supportaftale hos os, tager jeg mig af alt det tekniske, og sørger for opdatering og backup af dit site, så du undgår bekymringer og unødigt spild af tid. Læs om mine WordPress supportaftaler her >>>

8. Pas på med billige pakkeløsninger

Vi oplever desværre nogle gange, at kunder kommer til mig efter, de har fået lavet en ny hjemmeside, hvor de har fået tilbudt en pakkeløsning inkl. SEO og Adwords til en billig pris.

De oplever, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, at den SEO, der er lavet, er mangelfuld, og at Adwords ikke konverterer tilstrækkeligt for dem.

Webdesign, SEO, Adwords, Facebook-annoncering udgør hvert sit specialområder, der hver for sig kræver stor faglig kompetence og indsigt. Vær varsom, hvis en person siger, at de kan hjælpe med det hele. Det giver sjældent et godt resultat.

9. Har webdesigneren gode kundereferencer?

Hvad siger de eksisterende kunder om webdesigneren? Ligger der ikke synlige referencer på designerens hjemmeside, så bed om at få nogle. Kan designeren ikke fremvise flere gode referencer, så vælg en anden leverandør.

VI håber, at denne guide hjælper dig videre i dit valg af leverandør til din nye hjemmeside

Med en ny flot og professionelt udviklet hjemmeside, sender du et tydeligt signal om, at din virksomhed er professionel, seriøs, kompetent og troværdig.

Kombinerer du din nye hjemmeside med noget veludført SEO, så kunderne kan finde dig på Google (eventuelt suppleret med Adwords- og Facebookannoncering), så er du godt på vej til at tjene din investering hjem mange gange i kraft af flere kundehenvendelser og øget salg.

Vil du have et tilbud på din nye hjemmeside, så er du meget velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en dialog om dit projekt.

God inspiration? Så del gerne indlægget - TAK

CMS hjemmeside design web

Opsæt mål for din digitale tilstedeværelse - og boost din forretning!

Når jeg spørger nye kunder:

” Hvad er DIT mål med hjemmesiden?”

bliver vi i 9 ud af 10 gange mødt med stilhed!

Ofte skyldes stilheden at kunden simpelthen ikke tror, at en hjemmeside kan bidrage med specielt meget til at opnå virksomhedens forretningsmål om salg og øget indtjening.

Det starter altid med at få identificeret virksomhedes forretningsmål, når vi kender det, kan vi lægge en målrettet strategi og udvikle kommunikation - design med kant.

Vi har specialiseret os i e-marketingsstrategi og arbejder rigtig meget med at skabe trafik via. søgemaskiner, annoncer, nyhedsbrev mm.

Vi har fokus på konvertering af trafik til actions gennem et godt webdesign, en skarp kommunikation suppleret med ”persuasive design teknikker” og klare CTA’s.

Vore erfaringer viser at de virksomheder, der har opstillet klare forretningsmål, har langt lettere ved at opnå resultater.

Vi tilbyder den simple eller den store komplekse løsning med et CMS system.

Med et CMS system har du langt flere muligheder blandt andet login og dermed bruger adgang - interaktion og meget meget mere! 

Med et CMS system får du et komplekst system med et næsten uendeligt antal muligheder og funktionaliteter - det er blot fantasien der sætter grænser.

 

Til simple løsninger hvor behovet ikke er så stort benytter vi One.com's hjemmeside system.

Genesis Web designer og opdaterer responsive WebShops og hjemmesider!

- alle sider er tilpasset       Responsive

 

Til større, komplekse og professionelle løsninger anvender vi to systemer som udvikles af brugerne:

powered by           wordpress logo

WordPress er det største og mest anvendte CMS hjemmeside program med flest muligheder, i denne VERDEN.

For de mest simple hjemmesider er prisen kun kr. 4.750 excl. moms - YES!  "For forside og tre underliggende sider"

Generelt for alle vore løsninger gælder der det, at du ikke er bundet til noget som helst - hvis du af en eller anden grund ønsker at skifte står det dig frit for.

Vi bruger hostet løsninger på anerkendte hosting/web Hoteller!

NY Hjemmeside - Tjekliste:

 

Levering af første udkast vil ske i løbet af to uger efter accept af tilbud og møde vedr. indhold og grafisk opsætning – ide til design.

Vi er i "Genesis Web" klar til at "kaste" os over opgaven - kontakt os NU!

 

E Handel 2018

NYT fra GenesisWeb

Hej og VELKOMMEN til!

Står du og mangler en ny hjemmeside eller opdatering af din eksisterende side så er vi klar. Vi kan i Genesis Web åbne en verden af nye muligheder for dig.

En verden af muligheder web


Det SKAL DU VIDE OM DANSK E-HANDEL 2019

Dansk e-handel 2019 rapporten, der giver overblik over udviklingen af den danske e-handel, både i forhold til, hvad danskerne køber på nettet, hvor mange penge de bruger og hvilke nye tendenser der er i online handel.

I rapporten Dansk e-handel 2019 bliver du bl.a. klogere på, hvordan danskerne handler på nettet og hvilke betalingsmetoder, de foretrækker.

Højdepunkter fra rapporten:

 • Danskerne handler i år for hele 140,7 mia kr. på nettet
 • Nye brancher vinder frem på e-handelsmarkedet, fx forsikringer og byggevarer
 • Rejser er den suverænt største kategori målt på forbrug
 • 23% af danskerne handler mad og dagligvarer online
 • Færre danskere handler i udenlandske webshops
 • 35% har afbrudt et køb i en webshop - find ud af hvorfor i rapporten

Du kan downloade hele arapport her


Genesis Web udvider - Vi har nu etableret os med et nyt kontor i Frederikshavn på adresse Skippergade 27. Mere herom senere.

Skippergade 27 web


SEO - Link Building

To meget brugte begreber i forbindelse med hjemmesider og webshops.

SEO - det er "teknik" som langt de fleste kan regne ud, i princippet gælder det om at følge "Googles" ønsker om hvordan man sætter en hjemmeside/webshop op og hvad den skal indholde af oplysninger.

LINK BUILDING - Det er svært og særdeles tidskrævende. Overordnet gælder det om at have en række stærke hjemmesider til at linke til dit site, man kan i en vis udstrækning sige at, det faktisk er mere vigtigt end nødvendigvis at følge alle Googles regler for site's.

Mange firmaer lover dig guld og grønne skove men det sker næsten aldrig, I Genesis Web tilbyder vi at assistere dig i opbygningen af gode og stærke links men det tager TID. Kontakt os NU hvis du vil vide mere!

SEO Link building


Hvis du er ny i dette GAME så har vi lavet en lille huskeliste, som du kan bruge når du starter på en nye hjemmeside eller webshop - BLOT et klik væk!

Sommeren er i den grad over os - SUPER Dejligt med Internettet og Genesis WebKontakt os NU, hvis du ikke vil risikere at ryge af vognen.


Dårligt og/eller forældet hjemmesidedesign kan koste din virksomhed kunder og omsætning

Du driver naturligvis en professionel og seriøs virksomhed. Men er det også det, du signalerer med din hjemmeside?

Alt for mange virksomheder prioriterer ikke deres Internet profil tilstrækkeligt højt.

Resultatet er, at det signal, der sendes til potentielle kunder på nettet, langt fra afspejler virksomhedens faglige kompetence, seriøsitet og professionalisme.

Her får du

 • 5 Punkts test som afdækker om du har behov for en ny hjemmeside
 • 9 Overvejelser inden du køber en ny hjemmeside

Når vi surfer rundt på nettet, støder vi alt for ofte på hjemmesider og webshops, der er forældede eller dårligt designede. Og det er ikke kun små selvstændige virksomheder med begrænsede ressourcer, hvor den visuelle online-identitet halter.

Et dårligt eller forældet hjemmesidedesign virker utroværdigt og useriøst, halter dit webdesign teknisk, visuelt eller tekstmæssigt, er der meget stor sandsynlighed for, at det koster dig kunder og omsætning - læs mere her!Hjemmeside CMS design web


ONLINE strategi - en aktiv indsats betaler sig

For de kunder hvor vi har lavet og implementeret en ny online stategi har det givet BONUS.

Vore kunder har oplevet salgsstigninger på +50% med den rette strategi på nettet.

Vi er klar til at løfte opgaven - DIN ONLINE indsats - giv os gerne en eller flere udfordringer.

On line Strategi web

Vi hjælpe dig med at få en stærk online ..... og hvad er så en stærk online profil?

Det er en strategi for, hvor det er vigtigst for dig, at være synlig på nettet, ud over din hjemmeside eller Web SHop.

Det kan være din profil på Google, Facebook, Instagram, Linkedin osv. - det hjælpe vi dig med men, det er ikke nok at vi laver din profil på de mange platforme / medier - de skal også vedligeholdes!!!

Her gælder det om "begrænsningens kunst" ellers drukner du i mængden og får ikke vedligeholdt nogen af dem!

Det hjælper vi DIG gerne med!


WWW image

 ...... er grundstenen til øget salg og vækst for DIN virksomhed / forretning!

Der er ingen vej udenom!

Book Genesis Web til din nye hjemmeside eller WebShop NU - kontakt os for en booking!

blue flower

Ny Hjemmeside/WebShop - Vi tilbyder en CMS løsning som bygger på standard moduler, det betyder at du altid vil være OPDATERET med den seneste teknologi. Mulighederne - funktionaliteterne i vores systemer er uendelige - du kan roligt udfordre os! Du ejer din egen hjemmeside, det er din! .... og vi bruger ikke s løsninger! Med en GenesisWeb løsning er du på ingen måde ”BUNDET” til os, vi benytter os af frie og kendte løsninger!

Lav en "WebMaster aftale" og få 100% Rabat på DIN nye WebShop og drift! KLIK her!

For de mest simple hjemmesider er prisen kun kr. 4.750 excl. moms - YES.

Postkasse

Hvorfor - Hjemmeside/WebShop?

 • Din Profil, hvad tilbyder du? Nutidens Telefonbog!
 • Søgefunktion - første sted "ALLE" søger information - om alt!
 • Nyhedsbrev - Et af de bedste og stærkeste redskaber til "mer" SALG
 • Med et NYHEDSBREV får du direkte kontakt til kunder og konverteringsraten er STOR

Det kan vi hjælpe dig med!

SALG!

Hvad er det vigtigste for dig

og din virksomhed/forretning?

| SALG | SALG | SALG | SALG |

og det finder du på NETTET!

Nethandel!

Nethandlen boomer og butikker

lukker på stribe! se her!

Har du RÅD til at vente?

Butik = udstillingslokale for nettet

Vi er der!

- når du har brug for OS!

Vi laver dine opdateringer

og vedligeholder din

net tilstedeværelse!

Opgiv ikke!

Der er håb forude med

Genesis Web - vi hjælper dig

med at få styr på CMS SEO WWW

og hvad der nu ellers er.